FUN TIME

Το σχέδιο του Γιούρι Γκέλερ για τα UFO

Το σχέδιο του Γιούρι Γκέλερ για τα UFO

Ο διάσημος μένταλιστ και ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρας μας Γιούρι Γκέλερ ετοιμάζεται να αποδείξει ότι το ιδιωτικό του νησί είναι «μαγνήτης» UFO.

Πριν από τρία χρόνια, η επιλογή του Γκέλερ να αγοράσει ένα βραχώδες νησάκι ανατολικά της Σκωτίας, στο σύμπλεγμα Φορθ, είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.

Η εξήγηση που έδωσε τότε ήταν πως πίστευε για τη συγκεκριμένη βραχονησίδα ότι είχε κάποια σχέση με τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Γκέλερ επικοινώνησε με άτομα που είχαν αναφέρει ότι είδαν «παράξενα φώτα» πάνω από το ακατοίκητο νησί του.

Τώρα, σκοπεύει να αξιοποιήσει τις κάμερες της Σκωτσέζικης Ορνιθολογικής Εταιρείας που έχουν στηθεί στο νησί, ελπίζοντας ότι θα καταγράψουν και τα UFO.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα από ντόπιους που μου έλεγαν για παράξενα φώτα πάνω από την περιοχή. Σίγουρα συμβαίνει κάτι περίεργο. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν στα UFO, όπως υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν στις μεταφυσικές μου δυνάμεις», λέει ο Γκέλερ θέλοντας να πείσει για το πείραμά του. Τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε σύντομα.