FUN TIME

Απίστευτο: Βρήκε φίδι πάνω στη μηχανή ενώ έτρεχε με 260 χλμ/ώρα! (vid)

Απίστευτο: Βρήκε φίδι πάνω στη μηχανή ενώ έτρεχε με 260 χλμ/ώρα! (vid)

Φανταστείτε ότι έχετε βγει βόλτα και η κάμερα στο ρεζερβουάρ καταγράφει την ηλιόλουστη ημέρα. Ξαφνικά κάτι κίτρινο εμφανίζεται να κινείται εμπρός της ενώ το κοντέρ δείχνει 265 χλμ/ώρα. Και διαπιστώνετε ότι πρόκειται για ένα φίδι επάνω στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Τι κάνετε;

Η απίστευτη ιστορία καταγράφηκε στη Βραζιλία, σε ένα στενό δρόμο όπου ο πρωταγωνιστής απολαμβάνει μια γρήγορη βόλτα με την παρέα του. Ξαφνικά διαπιστώνει κάποια κίνηση στο ρεζερβουάρ, μάλλον καθυστερημένα όπως φαίνεται κι από το βίντεο. Όμως το βλέμμα του οδηγού δεν έχει κάποιο λόγο να κοιτάξει το σημείο όπου βρισκόταν το φίδι.

Ψύχραιμος, ο οδηγός άρχισε να μειώνει ταχύτητα σταδιακά και τελικά σταμάτησε, κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα και περίμενε να αποχωρήσει το φίδι.

Τι είχε συμβεί; Το φίδι είχε εισχωρήσει στο κάτω μέρος του φέρινγκ της Suzuki GSXR ενώ η μοτοσυκλέτα ήταν παρκαρισμένη. Αφότου ξεκίνησε, η άνοδος της θερμοκρασίας ανάγκασε το φίδι να αναζητήσει διέξοδο από το καυτό περιβάλλον του κινητήρα και αυτό που βρήκε ήταν τη δεξιά μεριά του πιρουνιού για να καταλήξει στο τιμόνι (διακρίνεται στο 0.26′).

Δείτε το βίντεο: