FUN TIME

Σκηνοθέτησε το θάνατό του για να γλυτώσει από τη γυναίκα του

Σκηνοθέτησε το θάνατό του για να γλυτώσει από τη γυναίκα του

Να ξεκινήσει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα θέλησε ένας ερωτευμένος 43χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Προφανώς ο έρωτας του ήταν υπερβολικός καθώς έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει το θάνατο του ώστε να απαλλαγεί από τη παρουσία της οικογένειάς του.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο εύκολα καθότι ο κυβερνήτης Michael Ward ήταν υψηλόβαθμος αξιωματικός του Αμερικανικού ναυτικού και καπετάνιος σε υποβρύχιο. Αφού γνώρισε μια 23χρονη, αποφάσισε να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή και να συνεχίσει μια καινούργια μαζί της.

Από άγνωστο email προσποιήθηκε ότι είναι κάποιος άλλος αξιωματικός του ναυτικού και ενημέρωσε τη γυναίκα για τον χαμό του αντρός της (δηλαδή του ίδιου). Η γυναίκα όμως δεν το έβαλε κάτω. Επισκέφθηκε τον άντρα της στο πατρικό του, για να μάθει από νέο ιδιοκτήτη πως ο άντρας της είναι ζωντανός και έχει μετακομίσει στο Κονέκτικατ για να αναλάβει την διοίκηση νέου υποβρυχίου!

Η γυναίκα του τον κυνήγησε, το σχέδιο του Ward απέτυχε και το Ναυτικό ερευνεί την υπόθεση για να δει τι έχει συμβεί ακριβώς.