FUN TIME

Βίντεο: Χαμός στο YouTube με τον... κερατά Παντελίδη και τα σχόλια!

Βίντεο: Χαμός στο YouTube με τον... κερατά Παντελίδη και τα σχόλια!

Χαμός στο YouTube όπου εδώ και καιρό ένα βίντεο-παρωδία της γνωστής επιτυχίας του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί, και έχει ήδη δεχθεί σχεδόν μισό εκατ. επισκέψεις

«Δε κοροϊδεύω τον Παντελίδη, γι αυτό προς Θεού μην μου ζαλίζετε τα σμέουρα στα ΠΜ.»

Ο νεαρός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του Παντελίδη και δίνει τη δική του οπτική στον όρο καψούρα και κέρατο. Πρόκειται για ένα σαρκαστικό βίντεο που δείχνει πώς ο Έλληνας έχει χιούμορ και πώς αυτό καθ΄ αυτό το χιούμορ συνιστά αφορμή για εκτόνωση... βρίσιμο... επίθεση.

Ο δημιουργός δεν άντεξε άλλο τα αρνητικά σχόλια και έσπευσε ν΄ απαντήσει.

Τι λέει: « Μάθετε να ξεχωρίζετε τον χαβαλέ. Δε το έκανα για να δείξω τις φωνητικές μου ικανότητες. Αν ήθελα να το κάνω αυτό θα ανέβαζα το βίντεο με «Το Άνοιξε πέτρα της Μαρινέλλας» που το λέω τόσο φανταστικά που θα μου έκανε Like ακόμα και η Μαρινέλλα. Το τραγούδι γράφτηκε γιατί ήθελα να βγάλω κάτι που να μην εκφράζει όπως ΟΛΑ τα αλλά τραγούδια τους χωρισμένους – πονεμένους – ερωτευμένους κλπ. Στην τελική και οι κερατάδες έχουν ανάγκη από ένα δικό τους τραγούδι που να τους εκφράζει και γι αυτό το φτιάξαμε. Μπορεί να μη το παραδέχεται κάνεις ότι είναι κερατάς αλλά από μέσα του θα το σιγοτραγουδά. Η κριτική είναι αποδεκτή, όχι όμως τα μπινελίκια, πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας και της απόστασης που μας προσφέρει ο υπολογιστής».