FUN TIME

Πέντε επιτυχημένοι άντρες χωρίς πτυχίο!

Πέντε επιτυχημένοι άντρες χωρίς πτυχίο!

Πέντε διάσημοι άντρες που τα κατάφεραν χωρίς σπουδές και χωρίς κανένα πτυχίο...

1) O Will Smith που ενώ αρχικά ήταν να μπει στο MIT δεν το έκανε γιατι ήθελε να ακολουθήσει μια καριέρα στην μουσική. Στην πορεία προέκυψε η σειρά "Ο Πρίγκηπας του Μπελ Αιρ" και τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους, μουσική ταινίες κλπ. Το πτυχίο δεν ήταν απαραίτητο για εκείνον.

2)O Sean Connery Μεγάλωσε σε φτωχή οικογένεια και αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο για να δουλέψει, για κάποια περίοδο είχε μπεί και στον στρατό αλλά όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να δουλεύει στα παρασκήνια ενός θεάτρου. Σήμερα ο Sean Connery έχει βραβευτεί με Oscar και έχει στευτεί Σερ από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

3) Abraham Lincoln Παρόλο που έχει δηλώσει πως μετάνιωσε που δεν σπούδασε ήταν αυτοδίδακτος στην γραμματική και λένε πως στο σχολείο πήγε μόνο για έναν χρόνο.

4)Bill Gates Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, Ο Bill Gates παράτησε τις σπουδές του σε νεαρή ηλικία για να ιδρύσει την δική του επιχείρηση. Το ίδιο έκανε και ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg.

5) John D. Rockefeller Παράτησε το σχολείο 2 μήνες πριν την αποφοίτηση και ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός λογιστή. Μετά από καιρό ίδρυσε την Standard Oil και έγινε ένας από τους πιο πλούσιους Αμερικάνους στην ιστορία, όταν πέθανε η κληρονομιά του ήταν αξία 1,5 δις.