FUN TIME

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου

Όταν τα κρεβάτια και τα πουπουλένια στρώματα είναι πολυτέλεια!

The 9 – Hour Hotel, Ιαπωνία

9 hour hotel


Η ζωή σε μια κάψουλα, αυτό θα μπορούσε να είναι το εναλλακτικό όνομα για αυτό το ξενοδοχείο. Ονομάζεται «9 Ώρες», γιατί βάσει ερευνών ο μέσος ταξιδιώτης χρειάζεται 9 ώρες παραμονής στο δωμάτιο, 1 για να κάνει μπάνιο, 7 για να κοιμηθεί και 1 για να ετοιμαστεί. Και όλα αυτά μέσα σε μια μικροσκοπική κάψουλα. Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να εφαρμοστεί άνετα σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια του κόσμου.

Δενδρόσπιτο – Σουηδία

w583h583 380221-sweden-s-treehotel-stay-in-a-human-sized-birdnest


Απ' έξω φαίνεται λίγο περίεργο και κάπως τρομακτικό, ενώ μοιάζει και μια ανατριχιαστική φωλιά πουλιού φτιαγμένη από ξυλάκια. Ωστόσο, είναι ένα αληθινό ξενοδοχείο, που έχει ξεχωριστά δωμάτια, τουαλέτες και καθιστικό. Σκαρφαλώνετε με την σκάλα, την ανεβάζετε πάνω για να μη σας ενοχλήσει κανείς και κοιμάστε κάτω από τα αστέρια!

Madonna Inn – Δωμάτιο σε υπόγεια σπηλιά

madonna inn


Αυτό το κατάλυμα που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, διαθέτει πολλά θεματικά δωμάτια, καθώς και ένα που μοιάζει με υπόγεια σπηλιά, ιδανικό για εκείνους που αρέσκονται να κοιμούνται στη φύση.

The Hobbit Motel – Ζήσε όπως ο Φρόντο

fornto


Όχι δεν είναι το σκηνικό από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αυτό το περίεργο μικρό κτίριο βρίσκεται σε ένα λόφο στην Νέα Ζηλανδία. Ευτυχώς, τα ταβάνια έχουν κανονικό ύψος για να μην κινδυνεύουν οι ψιλοί από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μια αναπαλαιωμένη εξέδρα άντλησης πετρελαίου - Μαλαισία

exedra


Μια παλιά εξέδρα άντλησης πετρελαίου μετατράπηκε σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στη Μαλαισία. Η εξωτερική του εμφάνιση σίγουρα το αδικεί, ωστόσο η εξέδρα είναι πάνω σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο, ιδανικό για τους δεινούς δύτες!

Σουίτα σε αεροπλάνο – Ολλανδία

aeroplano xenodoxeio


Μια εταιρία στην Ολλανδία σκαρφίστηκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να αυξήσει τους επισκέπτες του. Έχεις ένα αεροπλάνο 120 θέσεων, που δεν πετάει πια, τι το κάνεις; Η λύση είναι μια, το κάνεις ξενοδοχείο! Στο εσωτερικό του, υπάρχει τζακούζι, σάουνα, μπαρ, κουζίνα... όλα τα απαραίτητα!

Ξενοδοχείο – Τάφος – Βερολίνο

kases


Είναι ένα πολύ παράξενο ξενοδοχείο με πολλά δωμάτια, το καθένα με δικό του στιλ και ύφος. Υπάρχει, όμως, και ένα δωμάτιο εξωφρενικά παράξενο, βγαλμένο από... κηδεία. Δεν έχει κρεβάτια, αλλά κάτι κάσες που μοιάζουν με φέρετρα.

Ξενοδοχείο Φυλακές – Λετονία

ool


Αυτό το ξενοδοχείο στην Λετονία ήταν κάποτε φυλακή για τους Ναζί. Σήμερα, αυτό το τρομακτικό μέρος έχει μετατραπεί σε θεματικό ξενοδοχείο, όπου οι επισκέπτες-τρόφιμοι υπογράφουν ένα συμβόλαιο στο οποίο ζητούν να τους μεταχειρίζονται και να τους τιμωρούν, σαν να ήταν στην πραγματικότητα φυλακισμένοι.

Ξενοδοχείο – Φούσκα – Γαλλία

hoi


Δεν είναι ακριβώς ξενοδοχείο, αφού αυτές οι φούσκες δεν βρίσκονται τοποθετημένες μόνο σε ένα μέρος, αλλά είναι διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της Γαλλίας, έτοιμες να υποδεχτούν το κάθε ταλαιπωρημένο επιβάτη!