Γευστική απόλαυση - Τάκος... με αράχνες και σκορπιούς

Newsbomb

To La Cocinita de San Juan είναι ένα μικρό εστιατόριο στην Πόλη του Μεξικού που η σπεσιαλιτέ του είναι τάκος με έντομα και σκορπιούς.


Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Pedro Felipe Hernandez λέει ότι η συγκομιδή άγριων σκορπιών και αραχνών είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Προσθέτει ότι η προετοιμασία των πιάτων θέλει υψηλή τεχνική γιατί τόσο τα έντομα όσο και οι σκορπιοί δεν χουν ιδιαίτερη χαρακτηριστική γεύση και θέλουν προσεκτικό μαγείρεμα για να αρέσουν στους πελάτες.

Δείτε το βίντεο:

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved