FUN TIME

Κάνε το σπίτι σου θερινό σινεμά!

Κάνε το σπίτι σου θερινό σινεμά!

Οι ταινίες, το finger food, τα κοκτέιλ και όλα όσα χρειάζεσαι για να οργανώσεις μια σούπερ καλοκαιρινή προβολή!

Η άδειά σου δυστυχώς αργεί! Μετράς τις ημέρες μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη εκείνη στιγμή που θα μπεις στο καράβι για το αγαπημένο σου ελληνικό νησί, αλλά δυστυχώς ο αριθμός είναι ακόμη διψήφιος. Μέχρι τότε, κάνε διακοπές στην πόλη και μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους, οργανώστε βραδιές που φωνάζουν καλοκαίρι, διακοπές και νησί!

Εκτός από τις βόλτες σε μπαράκια και καφέ, μπορείς να οργανώσεις στο σπίτι σου την απόλυτη καλοκαιρινή προβολή για τους φίλους, τους συγγενείς ή το έτερον ήμισύ σου. Επιλέγεις την παρέα και κρατάς τις ιδέες μας. Τόσο απλά και εύκολα θα περάσεις ένα τέλειο καλοκαιρινό βράδυ που θα σου μείνει αξέχαστο.

Πριν σκεφτείς, «άντε να αποφασίσουμε ποια ταινία θα δούμε», έχουμε προνοήσει για εσένα. Κάποιες μάλιστα, μας ξυπνούν καλοκαιρινές μνήμες από εκείνα τα θερινά σινεμά που πηγαίναμε μικροί. Ναι, εκείνα στα οποία ανταλλάξαμε τα πρώτα μας φιλιά και κάποτε τα είδαμε λυπημένοι να δίνουν τη θέση τους σε καταστήματα και πολυκατοικίες. Ορίστε λοιπόν, η λίστα με τις ταινίες που πρέπει να (ξανα)δεις.

- Stand By Me (1986)

- Jaws (1975)

- Before Midnight (2013)

- Grease (1978)

- Mamma Mia (2008)

- Weekend at Bernie's (1989)

- Vicky Cristina Barcelona (2008)

- Τhe beach (2000)

- American Pie 1 (1999) & 2 (2001)

- Dirty Dancing (1987)

- The Blue Lagoon (1980)

- My girl (1991)

- The Notebook (2004)

- Adventureland (2009)

- Meatballs (1979)

Και επειδή ταινία χωρίς... τσίμπημα δε γίνεται, συγκεντρώσαμε μερικές πανεύκολες λιχουδιές που μπορείς να ετοιμάσεις χωρίς να κουραστείς, ακόμα και μετά τη δουλειά.

Διάβασε παρακάτω και «κλέψε ιδέες»:

- Μικρά σαντουιτσάκια με τυρί, γαλοπούλα, μαγιονέζα και μαρούλι

- Αραβικές πίτες γεμιστές με τυριά, πιπεριές, κομματάκια κοτόπουλο και μαγιονέζα

- Καροτάκια, αγγουράκια, πιπεριές (κομμένα σε στικς), κριτσίνια, κράκερ με ντιπ γιαουρτιού (ορίστε μία εύκολη συνταγή για το ντιπ

- Πιατέλα τυριών (μπαστουνάκια φέτας, γραβιέρας, παρμεζάνας κ.α) συνοδεία κράκερ ή παξιμαδιών.

- Μικρά σουβλάκια κοτόπουλου ή χοιρινού, τα βρίσκεις έτοιμα στο σούπερ μάρκετ και τα ψήνεις σε ένα ταψί στον φούρνο. Πάρε και μικρά πιτάκια, κόψε δύο τομάτες σε λεπτές φέτες και ξέχνα το delivery.

- Spring rolls λαχανικών με καυτερή σάλτσα.

- Μπρουσκέτες

- Καναπεδάκια με σολομό, βούτυρο και λίγο άνιθο.

Και φυσικά άφθονο ποπ κορν. Δες τρεις φανταστικές εναλλακτικές του εδώ:

Για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο! Πώς θα δροσίσεις την παρέα; Μα φυσικά φτιάχνοντας με τα χεράκια σου τέλεια cocktails. Δε χρειάζεται να είσαι bartender για να πετύχεις ένα καλό cocktail. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις συνταγή και να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις συμβουλές στο video.

Caipiroska

Zombie

Mojito

Caipirinha

Piña Colada

Daiquiri

Margarita

Mai Tai

Τέλειο θερινό σινεμά στο σπίτι σου με αυτά τα απλά βήματα. Να δεις που οι φίλοι σου δε θα ξεκολλούν μετά από αυτήν την τέλεια καλοκαιρινή εμπειρία. Καλή διασκέδαση μέχρι εξαντλήσεως της κάθε λίστας!

Σχετικές ειδήσεις