FUN TIME

Εσύ πού θα πας απόψε; Ενημέρωσε και ενημερώσου...

Εσύ πού θα πας απόψε; Ενημέρωσε και ενημερώσου...

Αν αγαπάς τη μουσική και τις τέχνες, αν είσαι από αυτούς, που τους αρέσει να ενημερώνονται για διάφορα events ή ακόμα καλύτερα αν τα διοργανώνεις ο ίδιος, το παρακάτω άρθρο σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Μια καινούρια πλατφόρμα έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση της στο διαδίκτυο κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Πόσες φορές δεν ενημερώθηκες ετεροχρονισμένα ή πόσες φορές δεν ξεχάστηκες λόγω της ρουτίνα της καθημερινότητας και δεν πήγες σε κάποιο live που γινόταν σε απόσταση αναπνοής;

Βέβαια, είναι εκατοντάδες οι εκδηλώσεις που παρουσιάζονται καθημερινά. Σε όλη την Ελλάδα, όλες οι πόλεις παρουσιάζουν κάτι πάνω στα καλλιτεχνικά. Αν βρεθείς μάλιστα σε μια ξένη πόλη που δεν ξέρεις κανέναν, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για εσένα, να εύχεσαι να πέσεις την κατάλληλη ώρα πάνω στην κατάλληλη αφίσα, αν ο δήμος είναι ελαστικός φυσικά και αφήνει την αφισοκόλληση.

Τώρα, σε οποιοδήποτε προγραμματισμένο σου ταξίδι, είσαι προετοιμασμένος για τις εκδηλώσεις που θα βρεις σε κάθε πόλη.

Το www.livescalendar.com ήρθε για να βοηθήσει την κατάσταση, με την δυνατότητα που δίνει σε ιδιοκτήτες μαγαζιών, καλλιτέχνες και promoters να μπορούν να καταχωρήσουν/αναρτήσουν τα events που πραγματοποιούν μόνοι τους, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν!

Έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορεί ο οποιοσδήποτε, όπου κι αν είναι, να δει την εκδήλωσή σου.
Είναι ένας συνδετικός κρίκος που ενώνει τους καλλιτέχνες, τα μαγαζιά και το κοινό.

Στην ουσία γίνεται ένας οδηγός που σε ξεναγεί στο τι γίνεται και που, μέσω των φίλτρων αναζήτησης που σου παρέχει (τύπο εκδήλωσης, καλλιτέχνη, τοποθεσία, ημερομηνία και αντίτιμο εισιτηρίου).

Μπορείς με μια απλή εγγραφή (χωρίς καμία χρέωση) να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό και έτσι να μοιράζεσαι, με το κοινό σου αλλά και τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσεις. Αν το θες μόνο για να ενημερώνεσαι, δεν χρειάζεται καμία απολύτως εγγραφή, μπαίνεις, βλέπεις και απλά... οργανώνεσαι.

Σχετικές ειδήσεις