FUN TIME

Δεν είχε καθαρίσει το σπίτι της εδώ και 20 χρόνια - Δείτε τι βρήκε το συνεργείο καθαρισμού

Δεν είχε καθαρίσει το σπίτι της εδώ και 20 χρόνια - Δείτε τι βρήκε το συνεργείο καθαρισμού

Σκουπίδια, χαλασμένο φαγητό, ρούχα και χρησιμοποιημένα μπουκάλια βρήκε το ειδικό συνεργείο καθαρισμού που κλήθηκε για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα 20 χρόνων!

Οι αναγνώστες της εκπομπής «Call the Cleaner» έμειναν σοκαρισμένοι από τα όσα αντίκρισαν στο χθεσινό επεισόδιο. Ο 21χρονος Christian φώναξε το συνεργείο καθαρισμού για να συμμαζέψει το σπίτι της μητέρας του, Joy που υποφέρει από αρθρίτιδα.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή η κατάσταση της υγείας της μητέρας του χειροτέρεψε πολύ τα τελευταία 15 χρόνια, με αποτέλεσμα το διαμέρισμα τους να μετατραπεί σε ένα αχούρι! Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι, αλλά πρώτα θα πρέπει να καθαριστεί για να μπορεί να ζει σε αυτό άνετα η μητέρα του.

Η εικόνα του διαμερίσματος ήταν τρομακτική. Σκόνη υπήρχε σε όλα τα σημεία του σπιτιού, ενώ πολλά ξεχασμένα προϊόντα που είχαν λήξει εδώ και χρόνια παρέμεναν στα ράφια. Τα ρούχα σχημάτιζαν σωρούς στο πάτωμα και η κουζίνα ήταν σε άθλια κατάσταση. Τελικά, η εκπομπή κατάφερε να καθαρίσει το διαμέρισμα και να αλλάξει τη ζωή του Christian και της Joy.

ctc17

Πηγή: mirror.co.uk