FUN TIME

Αρκούδα με προτίμηση στο Ιταλικό φαγητό…

Αρκούδα με προτίμηση στο Ιταλικό φαγητό…
Δεν είχε κάνει κράτηση, παρ’ όλα αυτά πήγε στο εστιατόριο και …σερβιρίστηκε μόνη της…

Δεν είχε κάνει κράτηση, παρ’ όλα αυτά πήγε στο εστιατόριο και …σερβιρίστηκε μόνη της.

Ο λόγος για μια κατάμαυρη αρκούδα, η οποία έκανε την εμφάνισή της σε πιτσαρία του Καναδά, αναστατώνοντας τους πελάτες που βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα.

Η αρκούδα κατάφερε να μπει στο εστιατόριο από την πίσω πόρτα και όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ πεινασμένη, αφού έφαγε όλες τις πίτσες που είχαν ζυμωθεί για τους πελάτες. Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Νικόλ Σμιθ, τόνισε για τον …περίεργο πελάτη: Ξαφνικά είδα κόσμο να κοιτά προς το παράθυρο αναστατωμένος.

Η αρκούδα ήρθε από το απέναντι πεζοδρόμιο και κατάφερε να μπει στο μαγαζί με άνεση. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως έφαγε πάρα πολλές πίτσες, που είχαν βγει μόλις από τον φούρνο. Αφού μας άφησε να τη βιντεοσκοπήσουμε, ήρθαν άνδρες της ασφάλειας των ζώων και την απομάκρυναν. Είχε και ένα σημάδι, οπότε είναι ζώο γνωστό στις Αρχές, αν και δεν την έχουμε ξαναδεί να κυκλοφορεί εδώ».

Το μόνο σίγουρο από τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο εστιατόριο, είναι το γεγονός πως έδειξε προτίμηση στις vegetarian και στα cheeseburger. Και βέβαια, οι υπεύθυνοι στο εξής θα κλειδώνουν καλύτερα τις πόρτες…