Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

ΗΠΑ: Αρκούδα πήγε... επίσκεψη σε σπίτι και χτύπησε το κουδούνι (vid)

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Πεινασμένη αρκούδα χτύπησε το κουδούνι σπιτιού στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τη Νότια Καρολίνα. Η γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι μια αρκούδα χτύπησε το κουδούνι της, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και συγκεκριμένα στις 03:30.

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την μπροστινή βεράντα της κατοικίας και τελικά χτυπά το κουδούνι. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Facebook, αποσπώντας εκατοντάδες χαρούμενα σχόλια για τον απροσδόκητα ευγενικό καλεσμένο.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο σοκαρίστηκα τόσο, που κόντεψα να φτύσω τον καφέ μου», ανέφερε η ιδιοκτήτρια Γουέντι Γουάτσον στο Newsweek.

Η Γουέντι Γουάτσον είπε ότι είχε συναντήσει αρκούδες στην περιοχή της στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε δει να σκαρφαλώνει στη βεράντα της.

Η πεινασμένη αρκούδα, αφού δεν είδε «φως» χτυπώντας το κουδούνι, στράφηκε για ακόμη μια φορά στην τροφή «έκτακτης ανάγκης», δηλαδή τους σπόρους των πουλιών που βρήκε στις ταΐστρες του κήπου.

«Η αρκούδα προσπάθησε να μπει στον κάδο απορριμμάτων μας, αλλά στην πραγματικότητα δεν προκάλεσε καμία ζημιά», είπε και πρόσθεσε: «Κατέστρεψε δύο ταΐστρες πουλιών, αλλά το σπίτι είναι άθικτο».

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.