Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Απίστευτα κόλπα για να κάνετε την καθαριότητα παιχνιδάκι και να γλιτώσετε χρήματα (vid)

Newsbomb

Έχετε βαρεθεί να ξοδεύετε σημαντικά ποσά κάθε μήνα για την αγορά εξειδικευμένων καθαριστικών; Δεν είστε οι μόνοι! Και όμως υπάρχουν τρόποι για να φτιάξετε στο σπίτι σας αυτό που χρειάζεστε πολύ εύκολα, σίγουρα οικονομικά και μάλλον πιο οικολογικά.

Το μυστικό συστατικό είναι η σόδα! Ναι, καλά διαβάζετε. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε σε πολλές χρήσεις με άριστα αποτελέσματα. Την επόμενη φορά που θα πάτε στο σούπερ μάρκετ σταματήστε στα ράφια με τα μπαχαρικά (συνήθως κάπου εκεί την βρίσκουμε) αλλά μην περιοριστείτε σε σακουλάκια. Βρείτε μεγάλες συσκευασίες και αγοράστε μερικές για να έχετε στο σπίτι σας.

Μπορείτε με αυτή να φτιάξετε από ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων μέχρι την λεκάνη της τουαλέτας. Να την χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό των αρμών στα πλακάκια μέχρι του φούρνου της κουζίνας σας.

Εξίσου πολύτιμος συνεργάτης στην μάχη της καθαριότητας είναι το ξύδι που επίσης μπορείτε να βρείτε σε μεγάλες συσκευασίες. Πολλές φορές δε συνδυάζονται άριστα μεταξύ τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλα υλικά που θα σας φανούν χρήσιμα είναι ένα καλό σαπούνι πιάτων και το λεμόνι που ούτως ή άλλως καλό είναι να βρίσκεται σε κάθε σπίτι.

Αν δεν έχετε πειστεί δείτε το σχετικό βίντεο και κρατείστε σημειώσεις που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πολλά από σκεύη που χρησιμοποιείτε καινούρια.

Οι χρήσεις απεριόριστες αρκεί να είστε τολμηροί…