GOSSIP

Η Λιζέτα Νικολάου ξεσπά: «Ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου. Μεγάλωσα μόνη το παιδί μου» (pics)

Η Λιζέτα Νικολάου ξεσπά: «Ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου. Μεγάλωσα μόνη το παιδί μου» (pics)

H Λιζέτα Νικολάου σε μία σπάνια συνέντευξή της εμφανίζεται αποκαλυπτική... 

 
 

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών και της ζωής της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον γιο της και στο εγγονάκι που θα ήθελε να αποκτήσει. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της και γιατί ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο...

Πώς πέρασες το καλοκαίρι;

Έλεγα ότι το καλοκαιράκι μου θα είναι ήρεμο, αλλά βγήκαν αρκετές δουλειές κι έτσι δουλεύω.

Δεν «κυνηγάς» τη δουλειά σου;

Αυτό συνέβαινε παλαιότερα, τώρα μεγαλώσαμε. «Κυνηγάω» καλές συνεργασίες με φίλους. Φέτος με κάλεσε, για πρώτη φορά, στα «Πρέσπεια», ο πρώην σύζυγος μου (Γιώργος Λιάνης), ο οποίος τα διορ­γανώνει εδώ και 30 χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που πήγα στα «Πρέσπεια», στις Πρέσπες.

Στα 30 χρόνια έχεις πάει να τραγουδήσεις μόνο τρεις φορές;

Ναι, παρότι όλα αυτά τα χρόνια το διοργανώνει εκείνος, μ' έχει βάλει να συμμετέχω 3 φορές, για να τρα­γουδήσω. Όλες τις άλλες φορές ήμουν καλεσμένη. Εκεί τραγούδησα με τους αδελφούς Τσαχουρίδη. Μετά από εκεί είχα άλλες δουλειές, με τον Γιώργο Γερολυμάτο, την Κωνσταντίνο, ενώ συνεργάστηκα και με τον Γιάννη Μπουρνέλη. Συνεχίζω τις εμφανί­σει μου κανονικά και μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ θα κάνω και κάποια φιλανθρωπικά.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι σε έχει βοηθήσει αρκετά ο πρώην σύζυγός σου, ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος με γνώρισε όταν ήμουν «όνομα», τότε συνεργαζόμουν με τον Μαρκόπουλο. Μετά, πού με βοήθησε; Όχι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου, δεν χρωστάω σε κανέναν, ούτε σ' εκείνον. Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, είχα αναλάβει όλα τα έξοδα του, τα σχολεία του, τις σπουδές του... όλα.

Λιζέτα Νικολάου
Λιζέτα Νικολάου

Η ζωή σου, εκτός των επαγγελματικών σου, πώς είναι;

Η ζωή μου είναι ήρεμη, με φίλους, δεν μου λείπει κάτι, έχω την υγεία μου. Η συντροφικότητα δεν μου λείπει, είμαι πολλά χρόνια μόνη μου. Τώρα μεγάλωσα, δεν με ενδιαφέ­ρει το κομμάτι αυτό. Αν ήταν κάτι που να είχε έρθει τα προηγούμενα χρόνια, θα ήταν καλά, αφού δεν έτυχε, δεν μ' ενδιαφέρει πια αυτό το θέμα. Ο γιος μου πα­ντρεύτηκε και από εκεί περιμένω το εγγόνι μου. Περιμένω πότε θα συμβεί για να μου το ανακοινώσουν.

Θέλεις να γίνεις γιαγιά;

Θέλω πολύ να γίνω για­γιά. Δεν έχω προτίμηση να είναι κορίτσι ή αγόρι, αλλά αν
είναι κορίτσι, θέλω να πάρει το όνομα μου. Εμένα με ονόμασαν Λιζέ­τα, γιατί το ήθελε η νονά μου. Μου έδωσαν το όνομα Ελισάβετ, της θείας μου, αδερφής του μπα­μπά μου, και θυμάμαι ότι μου είχε πει: «Να πεις στον μπαμπά σου να σε βγάλει Λιζέ­τα», θυμάμαι πολύ καλά τη βάφτιση μου, είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: gossip-tv.gr