GOSSIP

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Βάζουν τέλος στο «κρυφτό» και δε κρύβουν τον έρωτά τους

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Βάζουν τέλος στο «κρυφτό» και δε κρύβουν τον έρωτά τους

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το Τατουάζ» και τώρα πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «8 Λέξεις» είναι τρελά ερωτευμένη. Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο επιχειρηματίας, Λάμπρος Λάζαρης. 

Το ζευγάρι πλέον αισθάνεται άνετα με τη δημοσιότητα και μετά την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο, ήρθαν και οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Εκείνος, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της και εκείνη του απάντησε με μια καρδούλα.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Ακολούθησαν αρκετές κοινές τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, σε έναν τόπο που μπορεί να μην είναι ο πιο ρομαντικός, ανήκει όμως στην κατηγορία «ταξίδια ζωής».

Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Ζανζιβάρη, απ’ όπου καταγόταν ο τραγουδιστής των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι και απόλαυσαν ολομόναχοι τις βουτιές στα καταπράσινα νερά και την ηλιοθεραπεία στις παραλίες με την ολόλευκη άμμο και τους κοκοφοίνικες.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε και χωριά των Μασάι, της πιο διάσημης φυλής που ζει εκεί και ο επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους ζώντας άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real News,παραβρέθηκαν και σε έναν παραδοσιακό αφρικανικό γάμο στη Ζανζιβάρη.

«(Ό,τι συμβαίνει στη Ζανζιβάρη μένει στη Ζανζιβάρη) Και στα δικά σας οι ελεύθερες!», έγραψε ο Λ. Λάζαρης με αποτέλεσμα πολλοί να μπερδευτούν και να υποθέσουν ότι ίσως έκαναν έναν από αυτούς τους γάμους που μπορεί να μην έχουν ισχύ στην Ελλάδα, αλλά γίνονται για να ζήσει το ζευγάρι την εμπειρία.

Οι δυο τους πόζαραν με πολύ τρυφερή και ευχάριστη διάθεση, δείχνοντας πόσο απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί.

Πηγή: Gossip-tv.gr