GOSSIP

Σέξι στην καραντίνα: 10 διάσημες Ελληνίδες ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τις φωτό τους

Σέξι στην καραντίνα: 10 διάσημες Ελληνίδες ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τις φωτό τους

Το αντρικό κοινό χειροκροτά non stop τις σέξι celebs 

Μπορεί να είμαστε σε καραντίνα και να είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πέφτουμε σε κατάθλιψη και να έχουμε κακή διάθεση. Πρώτες διδάξασες, οι κυρίες της ελληνικής showbiz, οι οποίες καθημερινά μας ενημερώνουν για το πώς περνούν στο σπίτι και τι κάνουν για να περνά η ώρα τους ευχάριστα και δημιουργικά.

Είτε μαγειρεύουν, είτε κάνουν δουλειές του σπιτιού, είτε φροντίζουν τα παιδιά και παίζουν με τα κατοικίδιά τους, είτε φυσικά γυμνάζονται, φροντίζουν να είναι πάντα στυλάτες και περιποιημένες. Εξάλλου το έχουμε πει πολλές φορές: Το να θέλεις να νιώθεις όμορφη την περίοδο αυτή, είναι ό, τι πιο φυσιολογικό. Κάποιες βέβαια είναι και αρκετά σέξι… Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 10 πιο σέξι κορίτσια της ελληνικής showbiz (εν μέσω καραντίνας) και σου τα παρουσιάζουμε!

Χριστίνα Μπόμπα

Η αγαπημένη blogger και παρουσιάστρια μπορεί να νόσησε από COVID-19 αλλά δεν το έβαλε κάτω. Είχε μία γεμάτη καθημερινότητα, γυμνάστηκε, μαγείρεψε, διάβασε βιβλία και φυσικά η υγεία της βελτιώθηκε. Προφανώς παραμένει μία κούκλα!