GOSSIP

Νέος πόλεμος! Madonna Vs Elton John

Νέος πόλεμος! Madonna Vs Elton John

Μια νέα ίντριγκα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Elton John, το σύζυγό του David Furnish και τη Madonna για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού.

Αν θυμάστε το ύφος του Elton John όταν ανακοινώθηκε ότι νικήτρια ήταν η Madonna (και για όσους δεν θυμάστε, έχουμε την παραπάνω φωτογραφία να σας φρεσκάρει τη μνήμη), άφηνε να εννοηθεί ότι δεν πίστευε καθόλου ότι άξιζε τη βράβευσή της.

Το τραγούδι Masterpiece, που έγραψε για την ταινία της W.E., κέρδισε το Hello Hello από την ταινία Gnomeo & Juliet, που έγραψε ο Elton John.

O David Furnish έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:
«Madonna. Καλύτερο τραγούδι;;; Άντε γ**** !!! Το να κερδίζει η Madonna πραγματικά δείχνει ότι αυτά τα βραβεία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική αξία. Ο λόγος που έβγαλε ήταν ενοχλητικός, με τον τόσο ναρκισσισμό της. Και η κριτική της για την Gaga δείχνει πόσο απεγνωσμένη είναι στην πραγματικότητα».

Η Madonna απάντησε λέγοντας:
«Ελπίζω να μου μιλάει τα επόμενα δύο χρόνια. Ξέρω ότι είναι θυμωμένος μαζί μου, έτσι δεν ξέρω. Είναι υπέροχος και τον λατρεύω, έτσι θα κερδίσει κάποιο άλλο βραβείο. Δεν νιώθω άσχημα!»

Πηγή: fashionlove.gr