GOSSIP

Paris Jackson: Το νέο επαγγελματικό βήμα της κόρης του «Βασιλιά της ποπ»

Paris Jackson: Το νέο επαγγελματικό βήμα της κόρης του «Βασιλιά της ποπ»

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το φορτίο που κουβαλάνε οι διάδοχοι του βασιλιά της pop; Η πιο εμβληματική φιγούρα της pop μουσικής, ο δημιουργός της θα τολμούσε κανείς να πει, έχει αφήσει κληρονομιά ένα τεράστιο αλλά και βαρύ μουσικό φορτίο, τόσο στο Παγκόσμιο κοινό, όσο και στα παιδιά του. Η μουσική σίγουρα κυλάει στις φλέβες των Jacksons και το τρανό παράδειγμα αυτού είναι η 22χρονη κόρη του Paris.

Φέρει το όνομα του βασιλιά της pop και αυτό καταλαβαίνεις θα την ακολουθεί όλη της τη ζωή, σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και ιδίως στα μουσικά της επιτεύγματα. Οι διαφορές της όμως με τον πατέρα της αλλά ταυτόχρονα και «πατέρα» της pop μουσικής είναι αξιοσημείωτες. Το άξιο λόγου πάντως είναι ότι η Paris δεν εκμεταλλεύεται σε καμία περίπτωση το «πολύτιμο» επίθετό της, αντιθέτως παλεύει και μάχεται για να δημιουργήσει τη δική της μοναδική ταυτότητα, χαράζοντας έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο στην μουσική βιομηχανία.

Η Paris Jackson έχει στο αίμα της το καλλιτεχνικό στοιχείο μιας και είναι μοντέλο, ηθοποιός και μουσικός. Τα βήματά της στη μουσική απέχουν κατά πολύ από εκείνα του Michael Jackson αφού εκείνη τρέφει μια βαθιά αγάπη στην soul μουσική κι αν μας ρωτάς, είναι το είδος της!

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της είναι το μουσικό duo με την ονομασία «The Soundflowers» που δημιούργησε με τον μουσικός Gabriel Glenn. Σαν μπάντα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP πρόσφατα και αξίζει να ρίξεις μια ματιά.
Υ.Γ: Αν και η μουσική που επιλέγει να δημιουργήσει είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνη που θα επιθυμούσε ενδεχομένως ο πατέρας της, το βέβαιο είναι ότι θα ήταν περήφανος για τα επιτεύγματά της μονάκριβης κόρης της.