PHOTOS

GOSSIP

Χριστίνα Μπόμπα: Η throwback φωτογραφία με την κούκλα αδερφή της, Ελίνα!

Χριστίνα Μπόμπα: Η throwback φωτογραφία με την κούκλα αδερφή της, Ελίνα!

Δες πόσο μοιάζουν μεταξύ τους, Χριστίνα και Ελίνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται διαρκώς ενεργή στα social media, έχοντας μάλιστα ακούσει αρκετά για το ρόλο της ως... ινφλουένσερ.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μετρά χιλιάδες followers, ενώ την περυσινή σεζόν έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο The Voice, παρουσιάζοντας από τα backstage την αγωνία αλλά και τις εντυπώσεις των ερμηνευτών πριν αλλά και μετά την εμφανίσεις τους στη σκηνή.

Φέτος, η ίδια μπορεί να μη συνέχισε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετά για τις σχέσεις της με τον σταθμό αλλά και για την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη, ως παρουσιαστή του Survivor.

Στα σχέδια του σταθμού ήταν να επιστρέψει ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, μόνο που η έξαρση της πανδημίας και το νέο lockdown "πάγωσαν" μέχρι στιγμής τα σχέδια του ΣΚΑΙ για το υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα περνά αρκετό χρόνο με την οικογένειά της την οποία φροντίζει να επισκέπτεται τακτικά. Μάλιστα στον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη είδαμε για πρώτη φορά και τη μικρότερη αδερφή της.

Η Ελίνα Μπόμπα μοιάζει αρκετά με τη Χριστίνα, ενώ έχει ένα άψογο κορμί το οποίο φυσικά φροντίζει με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι αδερφές Μπόμπα λατρεύουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο και προσπαθούν να περάσουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Και όσο ο Σάκης και η Χριστίνα μένουν στο σπίτι εξαιτίας του νέου lockdown, η γνωστή ινφλουένσερ έκανε το νέο της insta story, κάνοντας throwback με μια φωτογραφία από τα παλιά.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από το 2015 στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μαζί με τη μικρότερη αδερφή της.

Δείτε παρακάτω...