Αθηνά Μαξίμου: Αυτή είναι η συνήθεια του Αιμίλιου Χειλάκη που την εκνευρίζει

Newsbomb

Η Αθηνά Μαξίμου σε μία σπάνια συνέντευξή της μίλησε για τη συνήθεια του Αιμίλιου Χειλάκη που την εκνευρίζει, αλλά και για την τηλεοπτική της συμμετοχή σε σειρά, που τελικά ακυρώθηκε!

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, μετρούν 16 χρόνια μαζί και η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει πρώτη φορά τι την εκνευρίζει στον αγαπημένο της.

Η Αθηνά Μαξίμου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, για τον σύντροφό της που περνούν μαζί ατελείωτες ώρες τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, αποκάλυψε: «Με εκνευρίζει που δεν κλείνει ποτέ τα φώτα στο σπίτι και τον κυνηγώ για να τα κλείσω γιατί τα αφήνει ανοιχτά και φεύγει… »!

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση, παραδέχθηκε: «Φέτος κάτι ήταν να γίνει αλλά δεν συνέβη… Ήταν μία σειρά να γίνει που τελικά ακυρώθηκε…»!

Θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή η Αθηνά Μαξίμου; Η ηθοποιός απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις εκπομπή. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν. Πρέπει να είσαι εκεί, παρόν, τα πράγματα κυλούν γρήγορα, είναι μία τεχνική που εγώ προσωπικά δεν τη γνωρίζω…»

Δείτε όλα όσα είπε η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή, Το πρωινό, στο παρακάτω απόσπασμα!

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved