PHOTOS

GOSSIP

Σχοινάς - Γαρμπή: Ο γιος τους έγινε 21 ετών - Συγκινημένη η μαμά Καίτη

Σχοινάς - Γαρμπή: Ο γιος τους έγινε 21 ετών - Συγκινημένη η μαμά Καίτη

Η Καίτη Γαρμπή στέλνει δημόσια τις ευχές της στον 21χρονο γιο της!

Συνδέονται μέσα από μια σχέση ετών η οποία θα μπορούσε να γίνει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Όταν ο νεαρός Διονύσης Σχοινάς έκανε on air πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, κανείς από τους δυο δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα όμορφα θα ακολουθούσαν στην κοινή τους πορεία.

Σήμερα το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, κάτι που δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη σχέση τους.

Η προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους. Ο Δημητράκης τους άλλαξε τα πάντα στο καθημερινό τους πρόγραμμα, ενώ η συνεργασία και του ντουέτο με τον μπαμπά του, μέχρι και σήμερα ακούγεται δυνατά στο διαδίκτυο.

Η Καίτη Γαρμπή προσπαθεί να αφήνει ελεύθερο τον γιο της, αν και έχει παραδεχτεί πως είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Σε παλαιότερη συνέντευξη η τραγουδίστρια είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο να δούμε τον Δημήτρη στο χώρο της μουσικής.

«Κάποια στιγμή έπιασε ένα τραγούδι στα χέρια του και προσπάθησε να το αλλάξει. Το “Κοίτα σ’ αγαπάω”, ένα τραγούδι που είπα, μία μπαλάντα πολύ δυνατή και ήθελε να το κάνει πιο ρυθμικό. Του έκανε το ρεφρέν και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ να τραγουδάω και να έχω το Δημήτρη δίπλα μου, πίσω μου, μπροστά μου», είχε ξεκαθαρίσει η Καίτη Γαρμπή.

Ο Δημήτρης της πλέον είναι ολόκληρος άνδρας, ενώ γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια δίπλα στην οικογένειά του.

«11.11 η ημερομηνία γέννησης σου γιε μου, ο αριθμός που διάλεξαν οι Άγγελοι για να σου μεταφέρουν το μήνυμα πως ΕΣΥ είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητας σου κι ό,τι επιθυμείς μπορεί να γίνει δικό σου!!! Στο εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Χρόνια σου πολλά γιε μου!» ήταν το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή στο instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή...