GOSSIP

Το Καφέ της Χαράς: Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι;

Το Καφέ της Χαράς: Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι;

Όχι, δεν λέμε την κυρία δασκάλα

Το Καφέ της Χαράς έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μας σειρές στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, και η αλήθεια είναι πως κάθε Παρασκευή δεν χάνουμε επεισόδιο. Μπορεί τον περασμένο Μάρτιο όταν επιβλήθηκε καθολικό lockdown η προβολή του να σταμάτησε κάπως άδοξα, μας άφησε όμως με ένα δυνατό επεισόδιο, εκεί που Μάνος και Βάλια φιλήθηκαν για πρώτη φορά.

Εμείς αυτό το διάστημα βλέπουμε τα επεισόδια που γυρίστηκαν την περασμένη σεζόν τα οποία όμως δεν προβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο τα γυρίσματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με το δίδυμο Χάρη Ρώμα-Άννα Χατζησοφιά να γράφουν τον τελευταίο κύκλο της σειράς. Δεν θέλουμε όμως να σκεφτόμαστε από τώρα το τέλος και γι’ αυτό προς το παρόν απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευιάτικο επεισόδιο.

Και αν μέχρι τώρα έχεις ενθουσιαστεί με όσα συμβαίνουν και αδημονείς για την επιστροφή της Χαράς, να σου πούμε πως οι σεναριογράφοι της σειράς ετοιμάζουν και μια επιστροφή έκπληξη. Ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ηθοποιός –κι ένας χαρακτήρας- που έγραψε ιστορία με τον ρόλο του, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δημιουργούς προκειμένου να επιστρέψει στα νέα επεισόδια.

Ο λόγος για τον Άρη, γιο του παπα-Τριαντάφυλλου -aka Γιώργος Καραμίχος- ο οποίος είχε εμφανιστεί ως o επαναστάτης αναρχικός που σύναψε σχέση με την πρωτευουσιάνα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η επιστροφή του θα φέρει τα πάνω κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι με τους κατοίκους να του ετοιμάζουν και προξενιό. Και πραγματικά σκάμε από περιέργεια για να μάθουμε ποια είναι.