GOSSIP

Pretty Woman: Τα μυστικά που δεν γνώριζες έως τώρα για την ταινία

Pretty Woman: Τα μυστικά που δεν γνώριζες έως τώρα για την ταινία

Αυτά τα facts θα σε ξαφνιάσουν.

Έχουν περάσει 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας «Pretty Woman» και αυτό σίγουρα μοιάζει απίθανο. H ταινία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες feel-good ταινίες όλων των εποχών και αυτό το συνειδητοποιεί κανείς αν αναλογιστεί το έτος κυκλοφορίας της και τις επαναλαμβανόμενες προβολές έως και σήμερα. Η ταινία κυκλοφόρησε το 1990 και ακόμη η Julia Roberts και ο Richard Gere γοητεύουν το κοινό.

Υπάρχουν πάντως κάποιες λεπτομέρειες που παρά τα χρόνια, δεν έχεις μάθει ακόμη, όπως για παράδειγμα την ιστορία πίσω από τον τίτλο της ταινίας.

Ο τίτλος της ταινίας ήταν διαφορετικός και μάλιστα θα ονομαζόταν «3.000». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο thetalko μετά την προσθήκη του Roy Robison με το τραγούδι «Pretty Woman» σκέφτηκαν πως ο τίτλος αυτός θα ήταν ιδανικότερος για την ταινία.

Ο Richard Gere έγραψε τραγούδι για την ταινία. Στο πλάνο όπου παίζει πιάνο γοήτευσε ιδιαίτερα τους fans ωστόσο λέγεται ότι το κομμάτι που παίζει είναι original και μάλιστα έχει την υπογραφή του.

Το poster της ταινίας ήταν αποτέλεσμα photoshop. Αρχικά τα μαλλιά του Richard στο poster ήταν κατάμαυρα, κάτι που είχε κάνει εντύπωση στους θαυμαστές, μιας και στην ταινία ήταν γκρίζα και το σώμα της Julia Roberts, ήταν στην πραγματικότητα της Shelley Michelle, ένα… body double πρόσωπο διάσημο στο Hollywood, όπως αναφέρεται και στο thetalko.

Ο Richard Gere μάλλον δεν ήταν fan της ταινίας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Washington Post είχε αναφέρει ότι ο κόσμος συνεχώς τον ρωτούσε για την ταινία αλλά εκείνος δεν θυμόνταν τις... λεπτομέρειες. Η Julia Roberts επίσης έχει αναφέρει σε δήλωσή της στο Entertainment ότι παρακάλεσε τον Richard να δεχθεί αυτόν τον ρόλο.