GOSSIP

GNTM: Θύμα απάτης ο Έντουαρντ-Τι λέει ο μάνατζέρ του για τις φωτό σε site γνωριμιών

GNTM: Θύμα απάτης ο Έντουαρντ-Τι λέει ο μάνατζέρ του για τις φωτό σε site γνωριμιών

Ο Έντουαρντ, ο παίκτης του GNTM που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έπεσε θύμα απάτης καθώς site γνωριμιών χρησιμοποιεί φωτογραφίες του για διαφήμιση!

Αυτό συμβαίνει φυσικά χωρίς την έγκρισή του και ο μάνατζερ του μοντέλου, Νίκος Λάσκαρης, μίλησε αποκλειστικά για το θέμα που δημιουργήθηκε αλλά και για την πορεία του Έντουαρντ μέσα στο σπίτι του GNTM, στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ευτυχείτε.

«Πρόκειται για μια παράνομη χρήση μιας φωτογραφίας του από τα social media. Την πήραν, σαν να την έχουν υποκλέψει και την έχουν χρησιμοποιήσει. Είναι κάτι που συμβαίνει σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους και μη. Έγινε εν αγνοία του. Έχουμε επικοινωνήσει και έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εφαρμογής. Από εκεί και πέρα έχει πάρει μεγάλη διάσταση, λόγω της αναγνωρισιμότητας του Έντουαρντ. Έχουν κατέβει οι φωτογραφίες και θα πάρει λίγο χρόνο για να κατέβουν όλες οι αναρτήσεις», ανέφερε αρχικά ο μάνατζέρ του.

«Επικοινώνησα μαζί του την επόμενη μέρα του τελικού μαζί του. Στην αρχή ταράχτηκε, αλλά μετά το αντιμετώπισε ψύχραιμα γιατί είναι επαγγελματίας μοντέλο και συμβαίνουν αυτά».
Για τις δουλειές που έχει κάνει ο Έντουαρντ ως μοντέλο, ο Νίκος Λάσκαρης ανέφερε: «Έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό. Έχει περπατήσει στο Μιλάνο το 2018 για Dolce & Gabbana. Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία, λόγω του covid, επειδή ήταν στην Ελλάδα. Δεν πήγε για να κριθεί».

Όσο για την σχέση του με τη Ρασέλ και τις φήμες που δημιουργήθηκαν για τους δυο τους είπε:

«Δημιούργησε φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Μόλις αυτό τελειώσει θα δούμε αν οι φιλίες θα κρατήσουν».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: