Χρύσπα: «Οταν μάθει το κοινό στο δωρεάν, γιατί μετά να πληρώσει;»

Newsbomb

Kατά των live στο Ιnstagram η γνωστή τραγουδίστρια.

Συνέντευξή στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε η Χρύσπα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εξέφρασε την αντίθεσή της στα live που κάνουν αρκετοί καλλιτέχνες στον καιρό της πανδημίας .

«Είμαι αντίθετη στα live που κάνουν οι καλλιτέχνες στο Ιnstagram! Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Όταν μάθει το κοινό στο δωρεάν, γιατί μετά να μπει στη διαδικασία να πληρώσει; Όταν αυτό το κάνεις μέσα από το σπίτι σου με λάθος ήχο, με λάθος φώτα, με λάθος συνθήκες, όλο αυτό ξαφνικά είναι από ένα επίπεδο και κάτω. Δεν θέλω να το κάνω εγώ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δοκιμαστικά που έχει κάνει για τηλεοπτικές εκπομπές και στις προτάσεις που δέχθηκε: «Δεν έχει βρεθεί η εκπομπή που θα μπορούσα να ταιριάξω. Έχω πάει σε κάποια δοκιμαστικά. Πήγα και το καλοκαίρι. Θα ήμουν μέρος μιας παρέας σε πάνελ. Όταν είδα την εκπομπή σκέφτηκα ότι δεν θα ταίριαζα. Μου το είπαν και οι ίδιοι», ενώ αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα:

«Το κανονικό μου όνομα είναι Χρυσάνθη Παγώνα Πιτυροπούλου. Βγήκα με το Χρύσπα πρώτον γιατί δεν ήθελα να βγάλω ψευδώνυμο. Είχα τόσο θράσος να πω ότι η Μαρινέλα κάνει καριέρα μόνο με το όνομά της, γιατί όχι κι εγώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved