GOSSIP

Ελένη Πετρουλάκη: Όλες οι fitness συμβουλές της για την περίοδο του lockdown!

Ελένη Πετρουλάκη: Όλες οι fitness συμβουλές της για την περίοδο του lockdown!

Η Ελένη Πετρουλάκη δίνει τις κατάλληλες συμβουλές της για να το πως να αντιμετωπίσουμε το σώμα μας και τη διατροφή μας μέσα στην καραντίνα!

Η γνωστή γυμνάστρια πόσταρε μια φωτογραφία στα social media και ενεθάρρυνε τους ακόλουθούς της να γυμνάζονται και να τρέφονται σωστά!

Η Ελένη Πετρουλάκη διαθέτει ένα από τα καλύτερα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Φορώντας μάσκα προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού, ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Αλλάξτε συνήθειες και παραμείνετε υγιείς ...
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία και η άσκηση καθώς και η σωστή διατροφή έχουν καθοριστικό́ ρόλο... Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα».

Η Ελένη Πετρουλάκη επικοινωνεί καθημερινά με το κοινό της και δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το κίνητρο να ενεργοποιηθούν όσοι δεν το έχουν πράξει ως τώρα και να γυμναστούν, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή τους.

Μάλιστα, αν κάνεις μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram θα διαπιστώσεις πως η γοητευτική γυμνάστρια δείχνει όσα τρώει στην καθημερινή της διατροφή για να παραμένει σε φόρμα.

Με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να γυμναστούμε αυτή την περίοδο είχε απαντήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους. Δηλαδή, στο σπίτι ο κόσμος πρέπει να επιλέξει ιντερνετικές πλατφόρμες οι οποίες έχουν μια υπόσταση και πρέπει πάντα ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει ποιος είναι ο καθηγητής του.

Δεν μπορεί ο κόσμος οποιοδήποτε βίντεο δει στο διαδίκτυο να ακολουθεί το πρόγραμμα το οποίο του παρουσιάζεται, γιατί δεν είναι όλα για όλους, άρα θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν ειδικό, γιατί όλα πρέπει να γίνουν βάσει σωστών προϋποθέσεων».

Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη.