GOSSIP

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η sexy φωτογραφία από το κρεβάτι του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η sexy φωτογραφία από το κρεβάτι του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε… την θερμοκρασία με μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία του στα social media.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσέ μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και «τρέλανε» τις θαυμάστριές του!

Στην φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος να κοιμάται ημίγυμνος κάτω από τα μπεζ του σκεπάσματα. Ο τραγουδιστής έγραψε από κάτω: «Σε φόρτιση... μέχρι να βγειι το καινούργιο μας τραγούδι σε λίγές μέρες».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει το καινούργιο του τραγούδι στις προσεχείς ημέρες και έσπευσε να το ανακοινώσει στο κοινό του!

Ο γνωστός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια μετράει πολλές επιτυχίες διατηρεί καθημερινή επαφή με τους ακόλουθούς του και δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή!

Άλλωστε όπως όλοι οι καλλιτέχνες απέχουν από τις μουσικές σκηνές αυτή τη την περίοδο εξαιτίας του κορονοϊού, έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μένει σπίτι και κρατάει ζωντανή την επικοινωνία με το κοινό του, μέσω των social media!

Ο Κωνσταντίνος αποτελεί έναν από τους πιο καλοντυμένους κυρίους της showbiz και το look που του αρέσει περισσότερο είναι το street. Δηλαδή συχνά θα τον συναντήσεις με το κλασσικό λευκό φανελάκι, ακόμη και μέσα στο χειμώνα απλά θα έχει μαζί του το δερμάτινο πανωφόρι του και φυσικά θα το συνδυάσει με το αγαπημένο του τζιν!

Ο τραγουδιστής αυτές τις ημέρες ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας, πάντα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό!

Δείτε την sexy φωτογραφία από το κρεβάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού!