GOSSIP

Σοφία Μουτίδου: «Η κόρη μου σνομπάρει τα βίντεο μου στο YouTube»

Σοφία Μουτίδου: «Η κόρη μου σνομπάρει τα βίντεο μου στο YouTube»

Η Σοφία Μουτίδου άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ίδια αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του Open και έτσι την είδαμε να βρίσκεται σε ρόλο παρουσιάστριας για τις ανάγκες της εκπομπής, The Booth.

Έχοντας δίπλα της, τη Σοφία Κουρτίδου με την Κρυσταλλία και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η ηθοποιός φάνηκε να "δένει" από νωρίς με την τηλεοπτική παρέα η οποία καθημερινά δίνει λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε τι θα ήταν το Booth αν δεν ήταν εκπομπή ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για το πώς «βλέπει» η κόρη της το κανάλι που έχει φτιάξει στο YouTube.

«Το Booth αν δεν ήταν εκπομπή, θα ήταν ένα κίνημα γυναικών για να πούμε όλα αυτά που θέλουμε να πούμε. Είμαστε και οι τέσσερις πολύ ζωηρές, ποτέ δεν μας φτάνει ο χρόνος που μας δίνουν». Πώς τα προλαβαίνει όλα όμως η ίδια; «Μπορεί να φαίνεται χαζό στον κόσμο αλλά η εκπομπή συνολικά είναι πέντε ώρες, είναι το YouTube που μοντάρω, πρόσφατα σταμάτησα και το θέατρο γιατί πριν την καραντίνα είχαμε και τις πρόβες. Ε… όπως όλοι τα καταφέρνουμε, δεν κάνω κάτι παραπάνω αλλά είναι ζόρι. Ο κόσμος ζητάει συμβουλές και κάποια στιγμή θα γράψω κι ένα βιβλίο».

Όσο για την κόρη της, είπε:

«Η κόρη μου σπάνια έως και καθόλου να δει βίντεο μου στο YouTube. Μεγάλο σνομπάρισμα, αφού μου λέει, σε ακούω κάθε μέρα, τι να δω. Τα βίντεο που ανεβάζω δεν τα φιλτράρω. Δεν κόβω τίποτα ακόμη και τα σαρδάμ κρατάω», είπε ενώ αποκάλυψε το πιο περίεργο μέρος που της έχουν ζητήσει να φωτογραφηθεί.

Δείτε το βίντεο