Ήταν ο George Clooney «χάλια» στον Batman; Δίνει ο ίδιος την απάντηση

Newsbomb

Δεν ήταν και η καλύτερη ερμηνεία του ηθοποιού.

Ο Batman είναι ένας χαρακτήρας comics που όλοι γνωρίζουν. Για μερικούς, εκείνος αποτελεί έναν ήρωα που ξεκίνησε από την παιδική τους ηλικία και έχει φτάσει να τους ακολουθεί και στην ενήλικη ζωή. Αυτό είναι και το ωραίο με τη μυθοπλασία. Δημιουργούνται ιστορίες με τις οποίες ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Όχι απαραίτητα με κάθε πτυχή τους, αλλά σίγουρα θα βρει κομμάτια που τον αντιπροσωπεύουν. Στον Bruce Wayne ήταν ανέκαθεν το γεγονός ότι ήταν ήρωας, όμως χωρίς υπερδυνάμεις.

Τον χαρακτήρα, λοιπόν, τον έχουν υποδυθεί αρκετοί ηθοποιοί ανά διαστήματα. Ο κινηματογράφος είναι γεμάτος με τέτοια παραδείγματα και ο κάθε θεατής έχει τον δικό του αγαπημένο. Πώς να αρνηθείς, για παράδειγμα, την καταπληκτική δουλειά που έγινε στις ταινίες του Christopher Nolan με τον Christian Bale; Τα συγχαρητήριά σου θα πάνε και στον ηθοποιό αλλά και συνολικά στην ταινία.

Πριν από τον Bale, ωστόσο, το 1997, τον ρόλο είχε αναλάβει ο George Clooney και θετικές κριτικές δεν μπορείς να πεις ότι υπήρχαν πολλές. Ο ίδιος ο ηθοποιός, πάντως, μίλησε με το GQ για τον συγκεκριμένο ρόλο και έδωσε μόνος του την απάντηση σχετικά με την απόδοσή του στην ταινία.

«Ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις ειλικρινά για πράγματα είναι να περιλαμβάνεις τον εαυτό σου και τα ελαττώματά σου σε αυτά τα πράγματα. Όπως, όταν λέω ότι η ταινία Batman & Robin΄είναι μία απαίσια ταινία', πάντα λέω ‘Εγώ ήμουν χάλια σε αυτήν’. Γιατί ήμουν το νούμερο 1. Αλλά επίσης γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να πεις ‘Έχοντας πει ότι είμαι χάλια σε αυτήν, μπορώ επίσης να πω ότι κανένα από αυτά τα υπόλοιπα στοιχεία δούλεψε επίσης’. Ατάκες, όπως ‘Freeze, Freeze!’»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved