GOSSIP

Τι πιστεύει πραγματικά η βασίλισσα και ο Φίλιππος για την παραίτηση του Harry;

Τι πιστεύει πραγματικά η βασίλισσα και ο Φίλιππος για την παραίτηση του Harry;

Ποια είναι η γνώμη τους για το Megxit;

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος πιθανώς δεν καταλαβαίνουν γιατί ο εγγονός τους Harry εγκατέλειψε τη βασιλική οικογένεια, και το γεγονός αυτό τους στεναχωρεί και τους αναστατωνει, σύμφωνα με βασιλικές πηγές ένας βασιλικός ειδικός στο The Post.

Η μονάρχης και ο σύζυγός της είναι πιθανότατα δίπλα τους επειδή είχαν τέτοιες «μεγάλες ελπίδες» όταν ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε τη Meghan Markle, σύμφωνα με τη βασιλική γνώστρια Ingrid Seward, της οποίας το πιο πρόσφατο βιβλίο είναι το «Prince Philip Revealed. «Νομίζω ότι ήταν ένα τεράστιο σοκ και στη συνέχεια, όπως συμβαίνει πολύ συχνά, το σοκ μετατρέπεται σε εκνευρισμό, γιατί σκέφτεσαι “Γιατί; Τι κάναμε όλοι λάθος και τι είναι αυτό που θέλουν και τι δεν έχουν;”», η Seward είπε στο Page Six. «Έχουν ένα όμορφο σπίτι, έχουν ένα όμορφο παιδί, έκαναν αυτό που ήθελαν να κάνουν, οι φωνές τους ακούγονταν και νομίζω ότι απλά η Ελισάβετ και ο Φίλιππος δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί συνέβη όλο αυτό και μάλλον δεν το καταλαβαίνουν ακόμη».

Η ειδικός πρόσθεσε ότι το Megxit ήταν τόσο σοκαριστικό, επειδή, στο μυαλό της βασίλισσας, το ζευγάρι επρόκειτο να είναι το «νέο πρόσωπο της βασιλείας» και να φέρει τη μοναρχία στον 21ο αιώνα. «Και νομίζω ότι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν ο Harry ανακοίνωσε ότι φεύγουν για τη Βόρεια Αμερική και ήθελαν να φύγουν από τη βασιλική ζωή», ανέφερε η Seward.

Ο «χωρισμός» πρέπει να ήταν ακόμη περισσότερο ένα αίνιγμα για τον 99χρονο δούκα του Εδιμβούργου, επειδή «ήταν πάντα πολύ αγαπητός» για τον εγγονό του, υποπτεύεται η Seward. «Ο Harry είναι αυθόρμητος, είναι διασκεδαστικός και είναι λίγο τολμηρός ή ήταν, και ο Φίλιππος, όταν ήταν νέος, ήταν όλα αυτά τα πράγματα», εξήγησε η Seward. «Νομίζω λοιπόν ότι είδε λίγο τον εαυτό του στον Harry και οι δύο τους ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν πολύ καλά».

Μπορεί ο Φίλιππος και η Ελισάβετ ακόμη να μην καταλαβαίνουν την αιτία του Megxit, όμως τον στήριξαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό.