GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν δέχομαι από κανέναν να μειώνει τον άντρα μου» (vid)

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν δέχομαι από κανέναν να μειώνει τον άντρα μου» (vid)

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια στου «My Style Rocks» μίλησε για την κριτική που την ενόχλησε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν το πρωί της Τετάρτης (2/12) η Κατερίνα Στικούδη. Η πολυτάλαντη καλλονή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που έγινε στο παρελθόν στον σύζυγό της και την ενόχλησε, ενώ παράλληλα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Την έχω ξεχάσει την κριτική που προσωπικά εγώ ένιωσα άβολα. Έχει γίνει και δεν το έχετε δει ποτέ. Σε γύρισμα μιας συνέντευξης που εγώ απάντησα με πολύ πάθος κι αυθορμητισμό. Μπορεί να μην αφορά εμένα αλλά την δουλειά μου και τον άντρα μου. Κατά καιρούς μπορεί να πει κάποιος ότι μπορεί να έχει όποιον θέλει. Τι πάει να πει αυτό; Ποιον μειώνεις;

Για εμένα το ήξερα από μικρή ότι θα συμβαίνει γιατί εκτίθεμαι αλλά όσον αφορά άλλα άτομα δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ή να κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν που έχω παντρευτεί, και διάφορα άλλα, αυτό με ενοχλεί λίγο. Ήταν ενοχλητική η κριτική προς τον Βαγγέλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά στον χώρο της μουσικής, είναι σπουδαγμένος, τον θαυμάζω, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δε δέχομαι κανένα να μου τον μειώνει».

Η εντυπωσιακή Κατερίνα, έχει άραγε ανασφάλειες; «Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και έχω ωραία διάθεση και μέρες που δε νιώθω τόσο ωραία με τον εαυτό μου», είπε στο «Πάμε Δανάη».

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη: