Η Μάιλι Σάιρους για τον Λίαμ Χέμσγουορθ: «Τον αγαπώ ακόμα, ο χωρισμός είναι σαν θάνατος»

Newsbomb

Η 28χρονη ποπ σταρ μίλησε για το διαζύγιο της με τον Αυστραλό ηθοποιό.

Η Μάιλι Σάιρους παραχώρησε συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν και το «Candid Interview» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Η διάσημη σταρ παραδέχθηκε ότι δεν είχαν σκοπό να παντρευτούν παρόλο που η σχέση τους μετρούσε δέκα χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που την έκανε να πει το «ναι» είναι πως μετά τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού τον Νοέμβριο του 2018 η ίδια επανεξέτασε τα πράγματα.

«Δεν ξέρω αν πραγματικά θα παντρευόμασταν αν είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα. Ήμουν δεμένη με το σπίτι που είχαμε και ειλικρινά τον αγαπώ και τον αγάπησα πάρα μα παρά πολύ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον χωρισμό τους τον χαρακτήρισε «σαν τον θάνατο»: «Είχα έναν πολύ δημόσιο χωρισμό μετά από 10 χρόνια σχέσης. Είναι σαν το θάνατο. Σαν να χάνεις κάποιον που αγαπάς βαθιά. Αισθάνεσαι σαν να πεθαίνεις. Ειλικρινά, μερικές φορές ο θάνατος είναι πιο εύκολος. Στο χωρισμό το άτομο βρίσκεται ακόμα στη γη».

Η Μάιλι από τότε έχει κάνει ήδη δυο σχέσεις οι οποίες δεν κράτησαν πολύ, ενώ ο Λίαμ εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στο πλευρό της Γκαμπριέλα Μπρουκς, μοντέλο από την Αυστραλία.

Να θυμίσουμε ότι η Μάιλι και ο Λίαμ παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και χώρισαν σχεδόν ένα χρόνο μετά, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved