Photos

Κώστας Κρομμύδας: Το πρώτο post μετά τον θάνατο του πατέρα του!

Newsbomb

Ο Κώστας Κρομμύδας ανάρτησε μια φωτογραφία μέσα από προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς το πρωί της Τρίτη (1/12) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πατέρα του. Ο πατέρας του ηθοποιού και συγγραφέα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 92 χρονών από κορονοϊό.

Ο ηθοποιός «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κώστας Κρομμύδας θρηνεί την απώλεια του πατέρα του. Σήμερα κοινοποίησε ένα isnta – story και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που του έστειλε τις ευχές του και τον στήριξε ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης για την απώλεια του πατέρα μου. Ειλικρινά μου έδωσαν πολλή δύναμη, Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας και μακάρι σύντομα να έρθουν αισιόδοξες ημέρες»!

Το μήνυμα του Κώστα Κρομμύδα έκανε λόγο και προέτρεψε όλους τους ανθρώπους να προστατευτούν από την πανδημία του ιού! Να σας θυμίσουμε τα σπαρακτικά λόγια του ηθοποιού και συγγραφέα μετά την ανακοίνωση της είδησης της απώλειας του πατέρα του: «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του... έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον Κορονοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ».

Δείτε το πρώτο post μετά τον θάνατο του πατέρα του!

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved