Photos

GOSSIP

Τάμτα: Έτσι σχολίασε την εμφάνισή της στο επεισόδιο του GNTM!

Τάμτα: Έτσι σχολίασε την εμφάνισή της στο επεισόδιο του GNTM!

H Τάμτα πόσταρε μια φωτογραφία με αφορμή την εμφάνισή της στο GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12).

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες στο σετ φωτογράφισης στο ριάλιτι μοντέλων που αποτελούσε και τη δοκιμασία της αποχώρησης! Η Τάμτα και ο Mente Fuerte βρίσκονταν εκεί και περίμεναν τους οκτώ διαγωνιζόμενους για να τους υποδεχτούν.

Η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, έφεραν στο GNTM 3 τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ» και κάλεσαν τα μοντέλα να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού. Φωτογραφήθηκαν, χόρεψαν με τα μοντέλα και ξεκίνησε ένα ατελείωτο πάρτυ στο επεισόδιο της Τρίτης. Η Τάμτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επιτυχημένη εμφάνισή της στο GNTM σχολιάζοντας, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τη στήριξη με τα μηνύματα που της έστειλαν μετά το τέλος του επεισοδίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα και θετικά μηνύματα/σχόλια που λαμβάνω τις τελευταίες δύο μέρες σχετικά με την εμφάνιση μας στο gntmgr. Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε να διαδίδετε την αγάπη και την θετικότητα, όπου και με όποιον τρόπο μπορείτε. Όλοι την έχουμε ανάγκη».

Αυτά ήταν τα λόγια της γνωστής τραγουδίστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Τάμτα δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει το κοινό της, καθώς η επικοινωνία τους είναι καθημερινή στο Instagram και πάντα αλληλοεπιδρά μαζί τους. Το όνομα της Τάμτα έχει ακουστεί για την παρουσίαση του μεγάλου τραγουδιστικού project “House of Fame” που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας και θα εκπέμπει από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε την φωτογραφία της Τάμτα.