GOSSIP

Ίμβριος σε Κραουνάκη: «Μάλλον η Θεοδωρίδου αγκομαχά σωστά για να γεμίζει στάδια»

Ίμβριος σε Κραουνάκη: «Μάλλον η Θεοδωρίδου αγκομαχά σωστά για να γεμίζει στάδια»

Έχει μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του και παρότι βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο του πενταγράμμου παραμένει από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές.

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομοιότητα του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου με το δικό του «Αλίμονο», ενώ απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις καλές φωνές και τη Νατάσα Θεοδωρίδου που σύμφωνα με τα λεγόμενα του… αγκομαχά.

«Το νέο τραγούδι του Ρέμου είναι ίδιο με το “Αλίμονο”. Κατά 99% είναι ίδιο. Δεν μίλησα με τον Αντώνη Ρέμο, μίλησαν οι συνθέτες μεταξύ τους. Μου έχουν ζητήσει από 1.000 μέχρι 3.000 και 5.000 ευρώ για να παίξουν τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Αν θέλεις να κάνεις καθολική προώθηση ενός τραγουδιού, θέλεις ένα ποσό περίπου στα 10.000 ευρώ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Για το νέο τραγούδι με τον Τριαντάφυλλο μας ζήτησαν ένα ποσό για να παίξει σε ραδιόφωνο, ήμασταν σε συζητήσεις, αλλά επειδή ήταν υπέρογκο το ποσό και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε και ενόψει όλης αυτή της κατάστασης, κάναμε πίσω και προχωρήσαμε σε κάποια πιο φθηνή λύση μέσω των social media».

Όσο για τον Σταμάτη Κραουνάκη που είχε δηλώσει ότι οι μόνες καλές φωνές είναι η Αρβανιτάκη και η Πρωτοψάλτη ανέφερε: «Respect στον κύριο Κραουνάκη αλλά μάλλον δεν το εννοούσε έτσι. Δε μπορείς να αποκλείσεις από τις μεγάλες φωνές Αλεξίου, Γλυκερία και Πίτσα Παπαδοπούλου. Μάλλον η Θεοδωρίδου αγκομαχά σωστά για να γεμίζει στάδια», είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Ερντογάν: Πόλεμοι, γενοκτονίες και οι Τούρκοι στην ανέχεια - Ήρθε η ώρα να το πληρώσει