GOSSIP

Η Θεοφανία Παπαθωμά... αντιδρά για το τέλος των «Άγριων μελισσών»

Η Θεοφανία Παπαθωμά... αντιδρά για το τέλος των «Άγριων μελισσών»

Η Θεοφανία Παπαθωμά υποδύεται την Βιολέτα στην αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς αλλά και στο τέλος της, η οποία παρότι σημειώνει τεράστια επιτυχία δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν.

«Αγαπήσατε πολύ τη Βιολέτα γιατί είναι καλός άνθρωπος, δίκαιος και τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει ένα πρόβλημα, αλλά όπως βλέπετε τον κουράρω πολύ καλά. Οπότε νομίζω ότι θα τον συνεφέρω γιατί τον αγαπάω πολύ. Η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μια περίεργη φάση με τον Μιλτιάδη, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος η ηρωίδα μου και το θέλω για να ησυχάσει και αυτή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το Reuters στο Διαφάνι είναι ο κουρέας. Πιστεύω πως ο Μπάμπης απλά θα ανανεώσει τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας, είναι μια περιπετειούλα. Το χωριό στηρίζει την Λενιώ και θα συνεχίσει να τη στηρίζει. Η Δρόσω επιστρέφει αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Κωνσταντή».

Όσο για το τέλος της σειράς τόνισε: «Καλό θα ήταν να πάμε για τρίτη χρονιά. Γιατί όταν ένα σήριαλ κάνει 30αρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μη του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: