GOSSIP

Λάουρα Νάργες: «Με την Χριστίνα Μπόμπα δε μιλάμε καθόλου»

Λάουρα Νάργες: «Με την Χριστίνα Μπόμπα δε μιλάμε καθόλου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Λάουρα Νάργες.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο «The Voice», στην Χριστίνα Μπόμπα αλλά και στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στο Voice, είδα τους παλιούς καλούς μου συνεργάτες και είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσωπικά το αγαπάω πάρα πολύ και μπορώ να συνδεθώ μαζί με τους παίκτες. Έχω περάσει και εγώ από αυτές τις διαδικασίες, γιατί κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μου πορεία στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχω βάλει την τηλεόραση σε πολύ συγκεκριμένη θέση στη ζωή μου και δεν αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα μου. Προτεραιότητα για μένα είναι να βρίσκομαι με ανθρώπους που τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή μου με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει μιλήσει με τη Χριστίνα Μπόμπα τόνισε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει ποτέ. Λέω την αλήθεια, δεν χρειάζεται να κρύψω κάτι. Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να την δω χρόνια. Διάβασα για την εγκυμοσύνη και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα».

Όσο για το αν θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πανόραμα Survivor» σχολίασε: «Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση», ενώ για το πώς διαχειρίζεται τα μηνύματα που δέχεται είπε: «Κάποτε με στεναχωρούσαν περισσότερο τα κακόβουλα σχόλια. Φροντίζω και δουλεύω τον εαυτό μου, κάνω πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία», τόνισε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: