Θα γίνει ταινία το Κωνσταντίνου και Ελένης; Η είδηση που μας εξέπληξε

Newsbomb

Απλά «ουρλιάζουμε»

22 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή του Κωνσταντίνου και Ελένης, της σειράς που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ επαναλήψεων στην ελληνική τηλεόραση. Πλέον γνωρίζουμε τους διαλόγους κάθε επεισοδίου απ’ έξω και ανακατωτά, ενώ η αναπαράσταση σκηνών στο Tik Tok είναι ίσως η αγαπημένη μας ασχολία στην περίοδο της καραντίνας.

Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και ας γκρινιάζουμε ώρες ώρες που βλέπουμε συνεχώς τα ίδια επεισόδια, καταβάθος μας αρέσει και το απολαμβάνουμε. Σύμφωνα λοιπον, με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά είναι πιθανό να διασκευαστεί για το σινεμά.

Και κάπου εδώ ουρλιάζουμε από ενθουσιασμό, γιατί θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε τι απέγιναν μετά από τόσα χρόνια οι πρωταγωνιστές. Η Πέγκυ Καρρά έγινε άραγε πρωταγωνίστρια του Χουβαρδά;

Όπως έγινε γνωστό από τον Άρη Καβατζίκη, οι δημιουργοί της σειράς έχουν βάλει στόχο να τη μεταφέρουν στο σινεμά και μάλιστα ο Χάρης Ρώμα έχει ήδη προσεγγίσει την Ελένη Ράντου που είναι κοντά στο να πει το «ναι». Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved