GOSSIP

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε αν είναι ΠΑΣΟΚ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε αν είναι ΠΑΣΟΚ

O γνωστός σεφ για ακόμη μία φορά ήταν… απολαυστικός στις δηλώσεις του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το νέο κύκλο του MasterChef, για το ΠΑΣΟΚ, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Με όλο αυτό που συμβαίνει έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές για να μπορέσει να συμβεί αυτό. Αλλά νομίζω ότι έτσι, υπό πίεση, έχουμε γίνει πολύ δημιουργικοί και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το MasterChef.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε πόσο ΠΑΣΟΚ είναι με αφορμή το tweet που έκανε: «Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, απλά μου αρέσει αυτό το παλιό το ορθόδοξο… αυτή η καλτ λογική που έχει χτιστεί γύρω του».

Άραγε τον έχουν σταματήσει και του έχουν... χαρίσει κάποια μετακίνηση: «Δεν μου έχει χαριστεί κανένας. Πάω τώρα να πληρώσω τις κλήσεις μου. Βάλε κάτι, 2,4,6, έκανα λάθη και με γράψανε».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, σε ερώτηση για την Χρύσα Μιχαλοπούλου και αν είναι ζευγάρι απάντησε: «Να βρεις την κυρία Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις αν είμαστε μαζί».

Δείτε παρακάτω το tweet του γνωστού σεφ για το ΠΑΣΟΚ: