GOSSIP

Nίκος Κοκλώνης: Ο λόγος που τον εκνεύρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Nίκος Κοκλώνης: Ο λόγος που τον εκνεύρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

O γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του…

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά project που ετοιμάζει, στον λόγο που τον εκνεύρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ αποχώρησε on camera όταν ρωτήθηκε για τον Ντάνο.

«Είναι άκομψο να πω αν θα πάω στο MEGA γιατί ακόμα είμαι στον αέρα του Open. Αν ήταν να φύγω, θα το έλεγα στην τελευταία μου εκπομπή. Νιώθω ότι καλό θα ήταν να ξεκουραστώ. Συνεργάζομαι με τρία κανάλια αυτή τη στιγμή. Η Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει εκπομπή με τη νέα χρονιά και με τη Βίκυ Σταυροπούλου μιλάμε για ένα πρότζεκτ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θα την καλέσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό, αν και με εκνεύρισε που δεν έκανε βιντεάκι για τη γιορτή μου... Τους είδα όλους εκτός από την Κωνσταντίνα. Την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα τη δούμε σίγουρα ξανά όταν τελειώσει όλο αυτό».

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα post που έχουμε δει μαζί του που έχουν φουντώσει τις φήμες για συνεργασία, ο Νίκος Κοκλώνης δεν θέλησε να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο. «Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κανένα σχόλιο», είπε και αποχώρησε.