Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η Λέτα που θα ξεσκεπάσει τον Βόσκαρη

Newsbomb

Ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες; Η εξέλιξη των επόμενων επεισοδίων.

Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντησή του, στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει, αυτή τη φορά, η Ελένη να φύγει από τον τόπο της; Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα.

Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις.

Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα…

Πάντως στο Διαφάνι σύμφωνα με το spoiler του Πρω1νού, φτάνει πρόσωπο- κλειδί που θα ξεσκεπάσει τον Βόσκαρη. Πρόκειται για τον χαρακτήρα της Λέτας, την οποία θα ενσαρκώσει η Ορνέλα Λούτη, με την οποία είχε συνεργαστεί η Μαρία Κίτσου στο θέατρο και στο Τρίτο Στεφάνι.

Η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα μας κρατήσει συντροφιά εν μέσω των εορτών με μια μικρή παύση από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου του 2021. Στα επεισόδια της νέας χρονιάς, στις Άγριες Μέλισσες, επιστρέφουν τρεις χαρακτήρες που έπαιξαν κομβικό ρόλο σε προηγούμενα επεισόδια: ο Τάκης, η Ζωρζέτ και ο Γκούμας που θα βρεθούν στο Διαφάνι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved