GOSSIP

«Κρυβόμουν στις τουαλέτες γιατί φοβόμουν μη με συλλάβουν για χρέη» (vid)

«Κρυβόμουν στις τουαλέτες γιατί φοβόμουν μη με συλλάβουν για χρέη» (vid)

«Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, βγήκα από το σπίτι στις 7, με περίμεναν απέξω και μου λένε ακολουθήστε μας στο τμήμα», εξομολογήθηκε ο γνωστός Έλληνας pastry chef.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο επιτυχημένος pastry chef αναφέρθηκε στις περιπέτειες που αντιμετώπισε κατά το ξεκίνημα της καριέρας του και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Στο σχολείο δεν τα πήγαινα καλά, δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν ήμουν τεμπέλης αλλά στο σχολείο έμενα μετεξεταστέος. Ο πατέρας μου μου έλεγε να κάνω δική μου δουλειά. Είχα ένα μαγαζί και όταν ξεκίνησα είχε τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Άρχισα να ανοίγω μαγαζιά, να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Για κάποια χρόνια δεν μίλαγα με την αδελφή μου, υπήρχαν προβλήματα, είχα πάρα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος, τα ξεπέρασα και δεν χρώσταγα τίποτα και δεν έφαγα και σε κανέναν λεφτά και δεν μπήκα και φυλακή.

Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες, έσπρωχναν την πόρτα. Ήταν όλα αυτά τα πράγματα άγρια. Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, βγήκα από το σπίτι στις 7, με περίμεναν απέξω και μου λένε ακολουθήστε μας στο τμήμα», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Δείτε όλα όσα είπε ο καταξιωμένος pastry chef στο παρακάτω video: