GOSSIP

Η Ρεγγίνα περνά την καραντίνα με τον πιο «καυτό» τρόπο (photos)

Η Ρεγγίνα περνά την καραντίνα με τον πιο «καυτό» τρόπο (photos)

Δικαίως θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε ως τη «βασίλισσα του lockdown» και όχι τυχαία…

Πριν περίπου δύο χρόνιο ο περισσότερος κόσμος την γνώρισε και την αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love» του ΣΚΑΙ. Η Ρεγγίνα Γκαϊνά μαγνήτισε τα βλέμματα με την πληθωρική της παρουσία και μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, κέρδισε όμως την καρδιά τον ανδρών.

Η ξανθιά καλλονή κατάγεται από τη Ρωσία και το μικρό όνομά της σημαίνει «βασίλισσα». Η Ρεγγίνα μιλάει 6 γλώσσες και μπορεί να έχει τελειώσει τουριστικές επιχειρήσεις, ασχολείται όμως με τις δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα τα καταφέρνει περίφημα.

Λόγω lockdown η «βασίλισσα» δεν μπορεί φυσικά να ασχοληθεί με αυτό καθώς τα μαγαζιά εστίασης είναι κλειστά, όμως επειδή πρόκειται για μία δραστήρια γυναίκα, βρήκε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό και το έκανε εξίσου άψογα!

Η Ρεγγίνα φωτογραφήθηκε στα πλαίσια συνεργασίας της με κατάστημα ένδυσης και όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό και «καυτό». Δικαίως μπορούμε να την αποκαλούμε ως την πιο hot «βασίλισσα» και μάλιστα εν μέσω lockodown…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική