GOSSIP

Survivor 2021: Ξεσπά η μητέρα της Μαριαλένας - «Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου»

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασχολεί φέτος τις εκπομπές που ασχολούνται με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δυο παίκτες του Survivor εμφανίζονται καταρρακωμένοι που χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες, γεγονός που δεν διστάζουν να το δείχνουν και μπροστά στις κάμερες.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης αφιέρωσε τη νίκη του στην πρώην κοπέλα του.

Μετά από όσα έχουν συμβεί, η μητέρα της παίκτριας ξέσπασε στην εκπομπή «Πρωινό» αφού όπως μεταδόθηκε υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια.

Η κ. Γεωργία, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τόνισε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντας. Είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων, δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να