GOSSIP

Ανθή Σαλαγκούδη: «Υπήρξαν εκπομπές που με έκαναν να νιώσω άβολα» - Tι είπε για την τελική τριάδα

Ανθή Σαλαγκούδη

Tην Ανθή Σαλαγκούδη, υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» του Ant1, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για το Πάσχα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, για τα σχόλια που την ενόχλησαν, για τις αστείες εκφράσεις, αλλά και για το ποιος πιστεύει πως θα φτάσει στην τελική τριάδα του παιχνιδιού.

«Δεν ένιωσα να με χλεύασαν οι δημοσιογράφοι. Σίγουρα υπήρξαν εκπομπές που ίσως να ένιωσα πιο άβολα από άλλες. Στον Νίκο Μουτσινά πέρασα τέλεια.

Ορισμένες φορές ένιωσα άβολα σε κάποιες συνεντεύξεις. Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor, τα άλλα θέματα με βάζουν σε άβολη θέση.

Με έβαζαν στη θέση να απολογηθώ για την οικογένειά μου. Ένιωθα ότι έπρεπε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Ακούστηκαν τέρατα για μένα» ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Για την απόφασή της να μπει στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη είπε:

«Δεν σκέφτηκα πολύ το μετά, πήρα την απόφαση σε μία μέρα. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν μετά, λίγο η καραντίνα, λίγο κάποια πράγματα που δεν έκατσαν στη δουλειά, είπα να πάρω το ρίσκο. Σαν εμπειρία άξιζε πραγματικά τον κόπο. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, τέσταρα τον εαυτό μου και τα όρια μου. Ήταν ένας κόντρα ρόλος για μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το δοκίμασα».

Μάλιστα, η Ανθή Σαλαγκούδη προέβλεψε και την τελική τριάδα του Survivor:

«Βλέπω τον James Καφετζή, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα: Σχέδιο της ΕΛΑΣ για τους «ανυπάκουους» - «Σφραγίζονται» διόδια, πιάνουν δουλειά τα drones