GOSSIP

Το Survivor πήγε… ΟΑΚΑ! Ποιος «μαχητής» είδε το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο

Το Survivor πήγε… ΟΑΚΑ! Ποιος «μαχητής» είδε το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο

Ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor έδωσε το «παρών» στον πρώτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το Λαύριο.

Πολλά στερήθηκαν οι παίκτες του Survivor κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Πέρα από το φαγητό, τις ανέσεις και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έμειναν μακριά και από αγαπημένες συνήθειες που είχαν πριν από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού, η αποχώρηση του οποίου έγινε αντικείμενο συζήτησης, είχε και έχει μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία κατάφερε να βρει τρόπο έτσι ώστε να δει από κοντά τον πρώτο αγώνα για τη σειρά των τελικών της Basket League με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αφού τελείωσε τις μίνι – διακοπές που έκανε στη Σίφνο με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, βρέθηκε στην Αθήνα και το απόγευμα της Πέμπτης (03.06) ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο ΟΑΚΑ να παρακολουθεί τη μάχη του «τριφυλλιού» με την ομάδα της Λαυρεωτικής.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο Νίκος Μπάρτζης στις κερκίδες του ΟΑΚΑΒαγγέλης Στόλης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι γράφει η βρετανική Sun για την υπόθεση - Η λίστα των υπόπτων και οι έρευνες