Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαστικό «όχι» στο αίτημα να σταματήσει να ελέγχει τη ζωή της ο πατέρας της

Newsbomb

AP

Δικαστής απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διακοπή της κηδεμονίας του πατέρα της, Τζέιμι, σύμφωνα με το Variety επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα.

«Το αίτημα απορρίπτεται χωρίς επιφύλαξη» αναφέρει το έγγραφο σύμφωνα με το Variety.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Σπίαρς είναι «ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή».

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία εξουσία στην κηδεμονία της κόρης του, ισχυριζόμενος ότι η Τζόντι Μοντγκόμερι «είχε επανειλημμένα υπηρετήσει τον ρόλο του Κηδεμόνα από τον Σεπτέμβριο του 2019».

Οι ισχυρισμοί του έρχονται μετά την κατάθεση της κόρης του στο δικαστήριο, όπου χαρακτήρισε καταχρηστική την κηδεμονία του συγκρίνοντάς την με το «sex trafficking» και υποστηρίζοντας ότι είχε αναγκαστεί να υποστεί ψυχιατρική φαρμακευτική θεραπεία.

Επίσης, κατέθεσε ότι είχε εμποδιστεί από την αφαίρεση αντισυλληπτικής συσκευής στο σώμα της, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να παντρευτεί το αγόρι της και να μπορέσει να κάνει παιδιά κάτι που η κηδεμονία της απαγορεύει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής στο κτήριο που κατέρρευσε

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved