GOSSIP

Σάλος με τον Γουέιν Ρούνεϊ: Μεθυσμένος με ημίγυμνες καλλονές σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Σάλος με τον Γουέιν Ρούνεϊ: Μεθυσμένος με ημίγυμνες καλλονές σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Να θυμίσουμε πως ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών ταμπλόιντ φιγουράρει από το πρωί της Δευτέρας ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι ξεσάλωσε με 3 νεαρές καλλονές!

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, φαίνεται να έχει λιποθυμήσει από το ποτό, κάτι που όμως δεν πτοεί τις συγκεκριμένες κοπέλες να φωτογραφηθούν προκλητικά δίπλα του.

Η αντίδραση του βετεράνου επιθετικού ήταν άμεση καθώς έχει ζητήσει ήδη έρευνα από τις Αρχές, για το πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη Sun και μαρτυρίες που αποκαλύπτει, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Πλέον, ο γάμος του Ρούνεϊ με τη σύζυγό του Κολίν, έρχεται για πολλοστή φορά στα όρια της διάλυσης καθώς στο παρελθόν ο 35χρονος είχε παραδεχτεί το πρόβλημά του με το αλκοόλ και τον τζόγο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Μέσα στον Αύγουστο οι εμβολιασμοί για τους 12 - 15 ετών