GOSSIP

Ρένα Κουβελιώτη: «Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μέρα» -Τι λέει για το πρόβλημα υγείας

Ρένα Κουβελιώτη πρόβλημα υγείας
«Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω αλλά οριοθετώ τον εαυτό μου», δηλώνει η δημοσιογράφος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη

Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

«Τα προβλήματα υγείας ήταν ένα δώρο σε μένα, μου έβαλαν τα σωστά γυαλιά για να βλέπω πιο καθαρά. Είμαι απόλυτα αρνητική στη φράση “γιατί Θεέ μου σε μένα;”. Κάποια στιγμή που πέρασα το Παιδοογκολογικό για τον γιο μου, ήρθε αυτή η σκέψη και θύμωσα με τον εαυτό μου. Βλέπω ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι γιατί χάλασε το νύχι τους ή επειδή δεν έχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητό. Ποιος άνθρωπος είναι πιο τυχερός; Εγώ ή εκείνοι; Θα σου πω ότι εγώ είμαι πιο τυχερή» ανέφερε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

«Υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται επειδή έσπασε το νύχι τους ή επειδή δεν έχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητό. Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου. Ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου. Δηλαδή έχω έναν εγκέφαλο που είναι πολύ διαφορετικός. Αυτός ο εγκέφαλος δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου. Είναι πιο σοφός και έχει τα θεματάκια του, στο κομμάτι της μνήμης. Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα και την κάθε μου ώρα».

«Όταν υπάρχουν παιδιά, δεν σκέφτεσαι για σένα, σκέφτεσαι για τα παιδιά. Και επειδή στο ένα από αυτά είμαι η μόνη γονέας, σκέφτεσαι τι θα γίνει το παιδί αν μείνει μόνο του. Η μητέρα μου είναι βράχος μου. Μου λέει ότι δεν έχω τίποτα και τα έχω 400!» συμπλήρωσε η Ρένα Κουβελιώτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο του τηλεφώνημα - «Θα δεις τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση