GOSSIP

Χαμός ανάμεσα σε Snik και Light – Ο αγώνας πυγμαχίας και οι ύβρεις στο Instagram (videos)

Χαμός ανάμεσα σε Snik και Light – Ο αγώνας πυγμαχίας και οι ύβρεις στο Instagram (videos)
Κανόνισαν αγώνα πυγχμαχίας για να λύσουν τις διαφορές τους. 

Snik - Light: Οι δύο τράπερς αποτελούν... πρότυπο για κάποια νέα παιδιά, όμως φαίνεται πως δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν, βρίζοντας ο ένας τον άλλον στο Instagram - Κανόνισαν αγώνα πυγχμαχίας για να λύσουν τις διαφορές τους. 

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους δυο πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής, Light και Snik. Το Σάββατο (29/1) οι ακόλουθοί τους στο Instagram άκουσαν απίστευτα λόγια, καθώς οι δυο τους κανόνισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Αυτό τελικά δεν συνέβη, με τον ένα να κατηγορεί τον άλλον πως δεν εμφανίστηκε και οι περισσότεροι πίστεψαν πως πρόκειται για τρικ ώστε να προωθήσουν τα προφίλ τους.

Το βράδυ της Κυριακής (30/1) σε νέα τους stories αποκάλυψαν πως κανόνισαν αγώνα πυγχμαχίας ώστε να λύσουν στο ριγνκ όσα θέλουν. Μάλιστα αμφότεροι, έβριζαν και μιλούσαν με χυδαίο τρόπο για τον άλλον.

Στα τελευταία Instagram stories, ο Snik λέει: «Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό» και φυσικά ο Light δέχθηκε!

Ο Light του απάντησε: «Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, ‘να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι’… Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσά τους, η Φαίη Σκορδά δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θέλω να πω κάτι. Στην Αμερική που έχει ξεκινήσει αυτό το είδος μουσικής υπάρχει γκέτο, ρατσισμός, άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ για να μιμούνται λεξιλόγιο και συμπεριφορές. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής εκεί, υπαρκτός, που έτσι γεννήθηκε αυτή η μουσική και είναι άλλη η ζωή μας εδώ. Άσε το λεξιλόγιο. Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά; Τους ακολουθούν τα παιδιά. Δεν έχει πλάκα. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του youtube στην Ελλάδα; Αυτά λοιπόν τι πρότυπα είναι;… Και κακώς το παίζουμε, γιατί αυτοί μετά ξαναβγαίνουν και λένε. Εγώ δεν το λέω επί προσωπικού, το λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα παιδιά που ακολουθούν» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως πιστεύει ότι όλο αυτό είναι στημένο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.